7.9.-17.11.2019

VAHVA HENKI

Mariella Rauhala


Näyttely esittelee taiteilijan eläinaiheisista tekstiiliprinteistä muodostuvan kokonaisuuden, joka "kuljettaa matkalaisen Meksikosta Afrikan ja Intian kautta Portugaliin, Pohjolaan ja Itämerelle tai toisin päin — tai ihan mihin vaan — mielikuvittelulle on tilaa ja kestotilaus."

Suurimmassa roolissa esiintyy Pop Horn — Herra Paukkusarvi, pikkuruinen pukki, jonka nimeä kantavat tekstiiliprinttien myötä syntyneet sisustus- ja käyttötuotteet eli PopHornCollection.

Mariella Rauhala on valmistunut filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan taidekasvatus. Lisäksi hänellä on tekstiili- ja vaatetusalan amk-tutkinto sekä opettajakoulutus. Mariella Rauhala on työskennellyt opetustyönsä ohessa pukusuunnittelijana tv-sarjoissa ja elokuvissa yli 20 vuotta.

7.9.-17.11.2019

MAALAUKSIA

Marjo Yli-Antola


Taidemaalari ja kuvataiteilija Marjo Yli-Antolan luonnon elementeistä kumpuavia maalauksia on kuvailtu unenomaisiksi tulkinnoiksi tunteista, olemisesta ja hetkistä elämässä.

"Kokemukset ympäröivästä luonnosta taivaineen toimivat visuaalisina lähtökohtina maalauksille. Maalaus on keino pysähtyä ja rauhoittua, kaipuuta seesteisyyteen. Pyrkimyksenä on värin ja valon kautta kuvata hetkiä, jolloin sanat hiljenevät ja hengitys alkaa."

Masuunin tiloissa on ympäri vuoden esillä vaihtuvia taidenäyttelyitä, joihin on vapaa pääsy. Galleria, kahvila sekä taide- ja käsityöputiikki ovat avoinna kesän sesonkikaudella päivittäin, muina aikoina viikonloppuisin.

Katso myös koko vuoden 2019 näyttelykalenteri sekä aiemmat vuoden näyttelymme.

Taiteilijahaku 2020

Haku vuoden 2020 näyttelyajoista on käynnissä. Viimeinen hakemusten jättöajankohta on 30.11.2019. Katso lisätietoja ja lataa hakuesite.