3.6.-1.7.2018

LUONNOLLISTA

Teija Lehto
Marita Mikkonen
Reija Palo-oja

Grafiikkaa ja maalauksia


Kesäkuun näyttelymme galleriassa tulee kolmen kuvataiteilijan muodostamalta ryhmältä; taidegraafikot Marita Mikkonen ja Teija Lehto sekä taidemaalari Reija Palo-oja.

"Yhteinen historiamme kietoutuu Turkuun ja Turun Taidegraafikoiden sekä Turun Taiteilijaseuran toimintaan. Taiteilijoina meitä yhdistää samankaltainen kiinnostus havainnoida ympäröivää maailmaa sekä purkaa näitä havaintoja näkyväksi taiteen keinoin."

"Teijon Masuunin näyttelyssä arki, vuodenajat, luonto, henkilökohtainen kokemus ja erilaiset ilmaisutavat ovat vahvasti läsnä. Teemojen eroavaisuudet ja yhtymäkohdat luovat kiinnostavaa vuoropuhelua näyttelykokonaisuuteen ja yhdessä ne muodostavat toisiaan täydentävän ja kommentoivan kokonaisuuden. Näyttelyssä korostuu erityisesti jokaisen leimallisesti persoonallinen ilmaisu ja henkilökohtainen kiintymys omaan välineeseensä."

3.6.-1.7.2018

MENNEET

Heidi-Lii Kaila

Masuunin tiloissa on ympäri vuoden esillä vaihtuvia taidenäyttelyitä, joihin on vapaa pääsy. Galleria, kahvila sekä taide- ja käsityöputiikki ovat avoinna kesän sesonkikaudella päivittäin, muina aikoina viikonloppuisin.

Katso myös koko vuoden näyttelykalenteri.

Taiteilijahaut

Haku vuoden 2018 näyttelyajoista on päättynyt. Otamme kuitenkin vastaan avoimia hakemuksia tuleville näyttelykausille ympäri vuoden.