23.11.2019-31.5.2020

NORDISK AKVARELL 2019


Nordiska Akvarellsällskapet (Pohjoismainen akvarelliseura) järjestää joka kolmas vuosi jurytetyn pohjoismaisen akvarellinäyttelyn. Nordisk Akvarell -näyttely on suursatsaus, johon osallistuu taiteilijoita kaikista pohjoismaista. Nordisk Akvarell järjestettiin viimeksi Suomessa vuonna 2001 Amos Andersonin taidemuseossa. Edellinen Nordisk Akvarell järjestettiin Tanskassa vuonna 2016.

Akvarelliseuran 30. juhlavuoden näyttely, Nordisk Akvarell 2019 järjestetään Teijon Masuunilla Salossa. Esillä on 91 maalausta 68 taiteilijalta. Jurynä toimivat kuvataiteilijat Satu Kiljunen ja Kati Immonen sekä koordinaattorina Pive Toivonen. Näyttelystä ilmestyy katalogi ja näyttelyn yhteyteen järjestetään myös akvarelliin liittyvää ohjelmaa

Masuunin tiloissa on ympäri vuoden esillä vaihtuvia taidenäyttelyitä, joihin on vapaa pääsy. Galleria, kahvila sekä taide- ja käsityöputiikki ovat avoinna kesän sesonkikaudella päivittäin, muina aikoina viikonloppuisin.

Katso myös koko vuoden 2019 näyttelykalenteri sekä aiemmat vuoden näyttelymme.

Taiteilijahaut

Haku vuoden 2020 näyttelyajoista on päättynyt. Otamme kuitenkin vastaan avoimia hakemuksia tuleville näyttelykausille ympäri vuoden.