Masuunin käsityöläiset

Työ- ja myymälätilat yhteisöllisissä puitteissa


Perustava ajatus Masuunilla on ollut alusta lukien tarjota toimitiloja kädentaitajille vetovoimaisissa puitteissa, keskellä vanhan ruukkialueen idylliä. Itsenäiset pienyrittäjät ovat meillä osa yhteisöä, joka täällä kokonaisuutena luo taiteen ja kädentaitojen keskuksen.

Keramiikkastudio Oribe - Tiina Harjola


Keramiikkastudio Oribessa voit seurata keraamikon työskentelyä joko dreijan äärellä tai yhtä lukuisista työvaiheista savimöykystä valmiiksi tuotteeksi. Ovet ovat avoinna aina ollessani paikalla. Mahdollisuus myös ostoksiin työhuoneen yhteydessä olevasta myymälästä.

Oribe sijaitsee Masuunin pohjakerroksessa. Tuotteita on myynnissä myös yläkerran taide- ja käsityöputiikissa.

www.tiinaharjola.fi


Helmipuoti Helmiäinen


Helmiäinen on yhden naisen käsityöpuoti. Teen koruja useista eri materiaaleista, sekä väännän ja virkkaan metallilankaa. Puodissani astut satumaailmaan, työni ottavat mallia luonnosta, syntyvät musiikista tai kertovat tarinoita. Niistä syntyy sudenkorentoja, perhosia, kukkia, enkeleitä, hevosia, lintuja,...

Helmipuoti Helmiäisen myymälä on Masuunin yläkerroksessa ja työhuone löytyy pohjakerroksesta.

www.helmipuoti.fi


Kädentaitajien työhuoneiden aukioloajat eivät kulje käsi kädessä Masuunin kahvilan, myymälöiden ja gallerian kanssa. Eli jos olet tulossa tutustumaan nimenomaan tietyn käsityöläisen työskentelyyn, varmistathan avoinnaolon etukäteen esimerkiksi puhelimitse.

Masuunilla on tarjolla erityyppisiä yritystiloja aina kymmenen neliömetrin työhuoneesta suureen hallimaiseen verstastilaan. Myös hyvin myymäläkäyttöön soveltuvia tiloja omalla sisäänkäynnillä. Tule tutustumaan, käsityöläisyys tekee kylällä uutta tulemistaan!