Masuunin käsityöläiset

Työ- ja myymälätilat yhteisöllisissä puitteissa


Perustava ajatus Masuunilla on ollut alusta lukien tarjota toimitiloja kädentaitajille vetovoimaisissa puitteissa, keskellä vanhan ruukkialueen idylliä. Itsenäiset pienyrittäjät ovat meillä osa yhteisöä, joka täällä kokonaisuutena luo taiteen ja kädentaitojen keskuksen.

Keramiikkastudio Oribe - Tiina Harjola


Keramiikkastudio Oribessa voit seurata keraamikon työskentelyä joko dreijan äärellä tai yhtä lukuisista työvaiheista savimöykystä valmiiksi tuotteeksi. Ovet ovat avoinna aina ollessani paikalla. Mahdollisuus myös ostoksiin työhuoneen yhteydessä olevasta myymälästä.

Oribe sijaitsee Masuunin pohjakerroksessa. Tuotteita on myynnissä myös yläkerran taide- ja käsityöputiikissa.

www.tiinaharjola.art


Kaarnalaiva

Käsityöverstas Kaarnalaiva valmistaa käsinsidottuja harjoja sekä pärekoreja. Tuotteemme valmistamme perinteitä vaalien, mutta nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Kaarnalaivan tärkeimmät periaatteet ovat ekologisuus sekä käytössä kestävät laadukkaat tuotteet

Kaarnalaivan verstas ja myymälä sijaitsevat Masuunin sivurakennuksessa, sisäänkänti alapihan puolelta.

www.kaarnalaiva.net


Kädentaitajien työhuoneiden aukioloajat eivät kulje käsi kädessä Masuunin kahvilan, myymälöiden ja gallerian kanssa. Eli jos olet tulossa tutustumaan nimenomaan tietyn käsityöläisen työskentelyyn, varmistathan avoinnaolon etukäteen esimerkiksi puhelimitse.

Masuunilla on tarjolla vielä muutamia vapaita työ- ja myymälähuoneita. Tule tutustumaan, käsityöläisyys on tehnyt ruukkikylään vahvan uuden tulemisen!